Hirdetés

Napi büntetés: Forza 6-ban tesztelik az elnök sofőrjeit?

|

Bizony a valósághű grafika sokakat megtéveszthet, ahogy azt a mostani eset is igazolja.

Hirdetés

Sokat hallani arról, mennyire kezdenek valósághűek lenni a videojátékok, mind grafika, mind szimuláció terén, mégis furcsa látni, hogy egy videojáték gameplayt levetítettek a TV-ben úgy, mintha az egy valódi videó lenne. Pár éve a magyar tévések ugyebár a Batman Arkham City játék CGI előzeteséről gondolták, hogy egy új Batman mozi előzetese, most pedig brazil kollégáik nyúltak alaposan mellé. 

Történt ugyanis, hogy valaki (nem tudni hogy viccből vagy ő is komolyan gondolta-e) elküldött egy Forza 6 gameplayt egy brazil TV társaságnak, azt állítva, hogy a videón azt láthatjuk, milyen teszten kell végigmenniük az elnök sofőrjeinek. Nem tudjuk eldönteni, hogy nevessünk vagy sírjunk-e. 

Minden bizonnyal embert próbáló lehet egy limuzinnal hátrafelé menet farolni, de nem igazán értjük, hogy lehet az, hogy senkinek sem szúrt szemet az egész. Sajnos nincs angol felirat a videó alatt, így nem lehet tudni, miről beszélgetnek a "szakértők", de roppant kíváncsiak lennénk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)