Hirdetés

Forza Horizon 2 - gyerekek festik újra a verdát

|

A Microsoft lehetővé tette három gyermek számára, hogy bekerüljön a saját tervezésű luxusautójuk a Forza Horizon 2 egyik ingyenes DLC-jébe.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban már szeptember harmincadikán befutott Xbox 360 és Xbox One konzolokra a Forza Horizon 2 (hozzánk október harmadikán jön) és a Microsoft sajátos módját választotta az ünneplésnek: a Lamborghini és a Hot Wheels segítségével jótékonykodott egy kicsit, természetesen a versenyjátékkal kapcsolatban.

A Microsoft a "Kids into Car Lovers Day" kezdeményezés képében nem csupán a fiatalok kreativitásának és az autók iránti szenvedélyének igyekezett megágyazni, de arra is biztosított lehetőséget, hogy a Boys & Girls Club fiatal tagjai elkészíthessék a saját Lamborghini Huracán-díszítésüket. 

Több száz gyermek látott fantáziát a Microsoft eseményében, végül megszületett az a három munka (fent), amely bekerül majd a Forza Horizon 2-be egy ingyenes DLC formájában.

Ugye nem felejtettétek el a Forza Horizon 2-GameNightot? Ilyen minták még nem lesznek, de ettől még a gázpedál ugyanolyan erővel nyomható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)