Hirdetés

A cosplay rendezvény, ahová csak a legjobbakat hívják

|

A FotoCon egyetlen célja, hogy segítsen a fotósoknak a legvarázslatosabb fotókat összehozni a világ legjobb cosplayereiről.

Hirdetés

2015 óta minden nyáron megrendezésre kerül a meghívásos FotoCon, ahová tényleg csak egy nagyon szűk réteg juthat el. Nagyjából 200 cosplayer lehet ott, 150 fotóssal és videóssal, 9 sminkessel, akik 22 országból érkeznek. A cél a lehető legjobb fotók produkálása.

Az eseményt azért szervezik ilyen szűkösre, mert a meghívottaknak mindent a szervezők rendeznek. Ingyen szállást (igaz, meglehetősen alap szállásokról van szó) és étkezést kapnak a FotoCon ideje alatt, mindezt pedig a festői lengyel városban, Wleńben élvezhetik.

A helyszín azért fontos, mert egy nagyon kis településről van szó, amit mindenfelé erdők, vízesések, csodálatos tájak vesznek körül. Ennek megfelelően mindenféle állatot is lehet arra találni, így lovakkal, bárányokkal, farkasokkal de még alpakákkal is könnyű fotózkodni.

A csodálatos környezetet persze viszonylag kevéssé élvezhetik a jelenlévők, mivel a FotoCon még így is kemény munkáról szól. A fotósoknak és a cosplayereknek minden perce be van táblázva, ami azért problémás mert idén például elkéstek az ebéddel a szervezők, így a modellek választhattak, hogy felborítják-e a beosztást és később esznek, vagy kihagyják a kaját, és éhesen fotózkodnak. Az elmúlt két évben erre még egy lapáttal az esőzés is rátett, amit se a kamerák, se a jelmezek nem szeretnek.

Minden nehézség ellenére a rendezvény mindig sikerrel zárul, hiszen mindig csodálatos képek és videók születnek:

Akit még több fotó érdekel a rendezvényről, az a FotoCon Facebook oldalán keresgélhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)