Hirdetés

Fotókon az új Resident Evil mozifilm főbb karakterei

|

Olyan ikonikus karaktereket nézhetünk meg végre, mint például Chris Redfield vagy a testvére, Claire.

Hirdetés

Habár akciófilmekként elég jól helytálltak a Milla Jovovich főszereplésével készült Resident Evil-filmek (magyarul ugyebár Kaptár néven ismerhető a franchise), ám arra nem sok okot adtak, hogy a Capcom játéksorozatának rajongói is elégedettek legyenek velük. Ezért is reményteli, hogy a tervek szerint idén ősszel érkezik a reboot, amely egyértelműen szorosabban kapcsolódik a legendás túlélőhorrorhoz és annak közvetlen folytatásához.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City alapja ugyanis az első két játék, ezért nemcsak ismerős karaktereket, de rég nem látott helyszíneket is felfedezhetünk majd benne, köztük azt a bizonyos villát. Az amerikai IGN-nek köszönhetően pedig végre meg is nézhetjük, hogy milyen minőségű produkcióra számíthatunk, mert érkezett pár kép a filmből.

Hirdetés

Az egyiken a Kaya Scodelario által megszemélyesített Claire Redfield, illetve az Avan Jogia által életre keltett Leon S. Kennedy pózolnak, akik ugyan bár nem hasonlítanak megszólalásig a játékbeli karakterekre, azért a jelmezek elég meggyőzőek. Egy másikon Albert Wesker (Tom Hopper), Richard Aiken (Chad Rook), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), illetve Chris Redfield (Robbie Amell) láthatóak a Spencer-villában.

A harmadik képen pedig Lisa Trevor tűnik fel Marina Mazepa megformálásában, aki a mozivásznon sem nyújt majd szívderítő látványt.

Egyelőre úgy fest, hogy az alkotók ígéretéhez híven a november 24-én debütáló Welcome to Raccoon City jóval szorosabban követi majd a játékok történetét. Bízunk benne, hogy a rajongók igényeinek is megfelel a végeredmény, hogy aztán izgatottan, mi több, türelmetlenül várhassuk az esetleges folytatást vagy folytatásokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)