Hirdetés

A Candy Crush-ról kellett volna beszámolnia, de leállt vele játszani a híradóban

|

A Candy Crush-botrány olyan hatalmas, hogy még az amerikai híradó is beszámolt róla. Illetve próbált, de a műsorvezető figyelmét elvonta maga a játék.

Hirdetés

A Fox News nem épp a megbízhatóságáról vagy hitelességéről, esetleg a műsorvezetők profizmusáról ismert az Egyesült Államokban, de tegyük félre most az előítéleteket.

Bizonyos Shepard Smith-nek kellett volna beszámolnia az esti híradóban a „candy” szó levédetésével kapcsolatos botrányról, de az egészet ott rontotta el a stáb, hogy egy indokolatlanul nagy érintőképernyős eszközre kirakták a Candy Crush-t. Bemutatva a játék működését (mert egy videót bevágni már annyira 2010) az úriember elkezdett játszani, majd elmondta, hogy okkal hagyta abba anno, és hogy akinek kedves az élete, az inkább ne próbálja ki, mert csúnyán rá lehet függni. Odahívta utána beszélgetőtársát is, és ő is elkezdett játszani a játékkal. Már-már úgy lenyűgözi őket az egész, hogy varázslatosnak hívják. Még jó, hogy szűkös a műsoridő.

A videót nem tudjuk beszúrni ide, itt tudjátok megtekinteni. Tanulságos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)