Hirdetés

FPS-játékokba illő módon cserélnek tárat kenyérpirítóban és állólámpában, a végeredmény zseniális

|

A darabos mozdulatok és az autentikus hanghatások is a helyükön vannak.

Hirdetés

Kommander Karl töltötte fel nemrég az a videót, ami óta keresztül-kasul bejárta a világhálót. A nagyjából 50 másodperces anyagban változatos eszközök helyettesítik a fegyvereket, a kameranézet és a hanghatások viszont egyértelműen a klasszikus FPS-címeket idézik, ilyen körítés mellett "cserél tárat" főhősünk mindenben, ami csak a keze ügyébe akad.

Legyen szó kenyérpirítóról, füstjelzőről, vagy egy állólámpáról, ugyanazt a metódust nézhetjük végig: kissé darabos, eltúlzott mozdulatok, melyek eredményeképp új "tár" kerül az adott eszközbe. Pont, mint mikor egy belsőnézetes lövöldében megnyomjuk az újratöltés gombot.

Hirdetés

Egyáltalán nem meglepő, hogy Kommander Karl videóját már több mint 123 ezren látták. 

Ha tetszett nektek a videó, akkor érdemes megnézni a tegnap érkezett folytatást is, melyben például egy klasszikus diótörő játékfigura betárazása is látható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)