Hirdetés

Ryan Reynolds egy NPC lesz az új filmjében

|

A színész rádöbben, hogy csak egy mellékszereplő egy nyitott világú játékban.

Hirdetés

Többek között a You Are Not The Hero-val is megtapasztalhattuk már, hogy milyen érzés lehet, ha valaki nem egy eposzba illő videojáték főhőse, hanem csak egy elhanyagolható mellékszereplő és a YouTube-on is fel lehet lelni hasonló gyöngyszemeket, de filmen ezzel még senki sem próbálkozott. Eddig. 

Hirdetés

Megkezdődött Bostonban a Free Guy című vígjáték-kaland forgatása, amelynek rendezését Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban, Vasököl, Szakítópróba) vállalta el, a főszerepben pedig Ryan Reynoldsot láthatjuk, amint egy magányos bankpénztárosként felfedezi, hogy valójában csak egy mellékkarakter egy nyitott világú videojátékban. Ez lesz Levy első mozis rendezése a 2014-es Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka óta. Íme az első forgatási fotó: 

Reynolds mellett a szereplőgárdát ékesíti még Taika Waititi (Thor: Ragnarök, Hétköznapi vámpírok), Jodie Comer (Killing Eve), Joe Keery (Stranger Things, Elit játszma), Lil Rel Howery (Madarak a dobozban, Haverok harca) és Utkarsh Ambudkar (Színtiszta siker, The Mindy Project) is. 

A Free Guy 2020. július 3-án jelenik meg a 20th Century Fox kiadásában, a szkript végső változatát pedig Reynolds és Zak Penn (Ready Player One) készítették el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)