Hirdetés

Friss infók a The Last of Us és Uncharted filmekről, egyiknek sem örülünk

|

Hosszú csönd után most Neil Druckmann nyilatkozott az elméletileg készülő The Last of Us filmről, de nem annyira örülünk.

Hirdetés

A The Last of Us filmről legutóbb több mint egy évvel ezelőtt hallottunk bármit is. Akkor még az író, Neil Druckmann azt nyilatkozta, hogy "hűek lesznek az alapanyaghoz". A hír ezzel kapcsolatban, hogy nincs hír. Semmi nem történt azóta sem.

"Egy interjúban korábban azt mondtam, hogy jól álltunk a forgatókönyvvel, aztán a fejlesztői pokolban kötöttünk ki. Semmit sem dolgoztak rajta az elmúlt másfél évben" - mondta Druckmann. Tehát a forgatókönyv még mindig ott tart, hogy "aha, jó lesz ez".

Az Uncharted film- ami elvileg 2017. június 30-án érkezne - sincs túl rózsás helyzetben. Druckmann elmondása szerint annak az anyagnak a munkálataiban csak "valamennyire vesz részt a Naughty Dog".

"Időről-időre betoppan a Sony, hoznak egy prezentációt: itt a forgatókönyv, itt van mit gondolunk. Aztán elmondjuk nekik, hogy szerintünk mi működhet és mi nem. Itt tartunk. A legutóbb azt hallottam, hogy új forgatókönyvírójuk van, de egy ideje nem láttunk tőlük semmit."

Úgy tűnik, hogy Druckmann és a Naughty Dog igyekeznek tanácsokkal terelni a filmek készítőit. Szerintük a lényeg, hogy Nate, Elena, és Sully kapcsolata jól működjön, és akkor minden rendben lesz. Már csak abban reménykedünk, hogy el is készülnek a filmek. És tényleg minden rendben lesz velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)