Hirdetés

Ilyenek lesznek a hajak az új konzolgenerációban

|

Az Electronic Arts kiadott két videót, amin a Frostbite következő generációs hajrenderelő technológiáját láthatjuk.

Hirdetés

Várhatóan még legalább másfél évig piacon marad a PlayStation 4 és az Xbox One, de egyre biztosabb, hogy 2020-ban sor kerül a generációváltásra.

Hirdetés

Látványosan készül erre mindenki. Az EA a legtöbb játékában használt Frostbite-ot frissíti, az újdonságokat pedig folyamatosan mutatja be videókban. Az egyik dolog, amin szeretnének javítani, a hajrenderelés: realisztikusabb hajkinézetre és -viselkedésre számíthatunk, ahogy azt az alábbi anyagokban láthatjuk. Jó kérdés, hogy ez milyen hatással lesz a teljesítményre, és mely játéknál fogják elengedni azért, hogy simábban fusson. Az Nvidia Hairworks sem lett a legnépszerűbb funkció, akármilyen szép volt a szörnyek bundája tőle a The Witcher 3-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)