Hirdetés

Jön a Funko műzli, Funko Pop figurákkal

|

FunkOs néven dob piacra Cuphead, Mega Man, mi több, Jason Voorhees és Freddy Krueger témájú reggeliket a nagyszemű figurákat gyártó cég. És ez még nem minden.

Hirdetés

Már csak a doboza miatt is azonnal rendelnénk hatot a Funko műzlijeiből, de a dobozok tartalma csak még jobban segít.

Hirdetés

Sajnos Magyarországra egyelőre úgy tűnik, nem jönnek, de az Egyesült Államokban különböző boltokban lehet majd kapni a hatféle műzlit: Mega Man a GameStopban, Cuphead a Hot Topicban, a horrorszereplők az FYE-ben, Gollum a BoxLunchban, a Freddy (nem a mészáros, a kedves arcú) pedig a hivatalos honlapon lesz megtalálható. Ezeket továbbiak követik később. Minden dobozban található egy figura is a gyanúsan színezett kaja mellett, aminek ízesítéséről még nem írtak.

A videojátékok és a reggeli táplálkozás összekötése nem új dolog, tavaly Super Mario műzli került piacra. Remélhetőleg valaki importálja ezeket, egy cupheades mindenképp kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)