Hirdetés

Fürdőző Geralt és tetőn ragadt Keszeg, ezek az új Witcher figurák

|

A YouTooz úgy döntött, hogy teljesen gőzzel rámegy a The Witcher 3: Wild Hunt mémekre.

Hirdetés

A laikusok kedvéért eláruljuk, hogy a YouTooz a Funkohoz hasonlóan népszerű franchise-ok ikonikus alakjainak egyszerűsített, cuki figuráit hozza forgalomba. Legutóbbi választása, a The Witcher 3: Wild Hunt meglehetősen hálás téma, és nem csupán azért mert hét évvel a megjelenése után is imádja a gamertársadalom, hanem mert bőven van is mit feldolgozni a játékból.

A srácok nyilván a játék nyitányával kezdték a termékvonalat: az első figura pedig nem más, mint a trilógia főhőse, kenyerét professzionális szörnyvadászként kereső, akaratán kívül folyton politikai játszmákba bonyolódó Ríviai Geralt. Ráadásul épp fürdőzés közben láthatjuk a vajákot.

Hirdetés

Ez a figura kétségtelenül elférne a széria mindegyik rajongójának asztalán, de Keszeget is érdemes megemlíteni, Geralt hűséges hátasát, aki a játékban egy bug miatt előszeretettel kaptatott fel háztetőkre. Naná, hogy most is épp így pózol.

Az új Witcher szettben egyébként vannak klasszikusabb figurák is, mint Geralt és Ciri teljes harci díszben. Amúgy pedig teljesen mindegy, hogy melyikre esik a választásotok, mindegyik 30 dollárba fog kerülni, és 2022 novemberében fog megjelenni.

A figurákat egyébként Magyarországról is meg lehet rendelni, de a kiszállítási költség meg fogja emelni a vérnyomásotokat. Ha ennek ellenére mégis behúznátok a fentiek valamelyikét, az itt adhatjátok le az előrendelését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)