Hirdetés

Füstöl és színt is vált a World of Warcraft: Shadowlands intrójában látott fegyver valódi mása

|

Egy elhivatott cosplayer 150 órát ölt bele ebbe a kalapácsba.

Hirdetés

Bolvar Fordragon, a World of Warcraft: Shadowlands egyik fontos karaktere egy nagyon menő kalapácsot forgatott a kiegészítő bevezető videójában. A fegyver a harc elején átváltott Bolvar sárkányoktól örökölt lángjairól a Lich King kék fényére, KamuiCosplay pedig a váltást is át akarta ültetni a kalapács cosplayes verziójába.

Hirdetés

Először nézzétek meg magatok az eredményt:

I built Bolvar‘s Hammer from Shadowlands. It has 451 LEDs, creates fog, plays sounds and can even change the color (lich king mode) with the help of a motion sensor. Hope you like it! :) from r/wow

A fenti gyönyörűséget 451 LED fény világítja meg, melyek a mozgásérzékelő segítségével váltanak színt, ami egyébként a füstgenerátort is bepörgeti. A fegyver közel 2 és fél kiló, és majd' 150 óra volt az elkészítése.

A folyamatot felvették, így aki szeretné látni, hogy milyen meló is kell egy ilyen fegyver megalkotásához, az helyezkedjen kényelembe, és nyomjon rá a lejátszás gombjára.

Ezután egy kicsit kevésbé fáj, hogy nem sikerült vennem egy Frostmourne-t a falamra. Most már az fáj, hogy ilyet nem lehet kapni a Blizzard Gear üzletében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)