Hirdetés

Egy trópusi szigetre költöztek a Broforce fejlesztői, mert nem tudták, hogyan tapsolják el a bevételt

|

A Broforce óriási siker lett, a Free Lives nyugodtan dolgozhat további projekteken. Úgy gondolták, miért ne költözhetnének három hónapig Mauritius szigetére, és hívhatnák meg barátaikat is?

Hirdetés

Ha találkoztatok már valaha a Broforce-szal, tudhatjátok, mennyire különleges és zseniális játékról van szó. A Free Lives abszolút megérdemli a sikert.

A csapat első játéka jól hozott, jelenleg több egyéb projekten is dolgoznak. A következő, most már kevesebb mint három hónapot Mauritiuson, egy trópusi szigeten töltik, hátha ez növeli a produktivitásukat. Meghívtak más fejlesztőket más csapatokból, hogy csatlakozzanak hozzájuk, és az egészből egyfajta realityt csinálnak Game Jam Island néven. Az első két részt alább láthatjátok, érdemes lesz követni. 

A mi produktivitásunknak is biztosan jót tenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)