Hirdetés

Egy emberként segít a hazai videós közösség a GameGeek tragédiája után

|

Az egyik haza Youtube csatorna, a GameGeek atyja egy lakástűz következtében szinte mindenét elvesztette, többek közt az egész stúdiója is odaveszett. A hazai videósok azonnal a segítéségre siettek, és most ti is segíthettek.

Hirdetés

Mint azt néhányan bizonyára tudjátok, Sinka Laciék háza a napokban leégett. A pincéből kiinduló tűz alig néhány perc alatt az egész házra átterjedt, így mire a tűzoltók megfékezték, már hatalmas volt a kár.

A magyar videósok megmutatták, hogy egy valóban összetartó közösséget alkotnak, melynek tagjai mindig számíthatnak egymásra. A maga módján mindenki megpróbál valahogy segíteni, a legkisebb csatornától a legnagyobbakig. Voltak, akik jótékonysági streameket szerveztek (és szerveznek is még), míg mások konkrét eszközöket ajánlottak fel, hogy a GameGeek folytatni tudják a videózást (a TheVR-os srácok például egy komplett gamer PC-t).

A holnapi nap folyamán egyébként Sirius is egy 10 órás jótékonysági streammel készül, méghozzá olyan videósokkal karöltve, mint GoodLike, Paplovag, Videojáték Zsolti vagy épp Viktória. Mi is besegítünk, és remélhetőleg ti is csatlakoztok majd ehhez, vagy bármelyik másik kezdeményezéshez!

Ha ti is szeretnétek segíteni valamilyen módon, akkor a GameGeek Facebook oldalán megtaláltok minden szükséges infót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)