Hirdetés

Ilyen volt a GamePro magazin, amihez mi sem adtuk a nevünket

|

Nem volt hosszú a magyar GamePro pályafutása, de kihoztuk belőle a maximumot. Podcastban beszélget róla Stöki, Grath, Ender és mazur.

Hirdetés

A (nyomtatott) GameStar magazinra talán még mindannyian emlékeztek, de a GamePro az ínyencek lapja volt. A 2005-ben futó, kilenc lapszámot megélt magazinban szerepeltek ugyan kritikák, de finoman szólva sem volt komoly a hangvétele. Nevezhetnénk akár öncélúnak is.

Hirdetés

A Checkpoint podcast már felgöngyölítette a GameStar történelmét, sőt, a gamersajtóét összességében is, de most külön adást kapott a GamePro is, amit álnéven készítettek a GS szerkesztői - mazur 42, Ender Dr. Spock volt, az akkor még külsősként dolgozó HP pedig Kis Lebowski néven közreműködött. A podcastban szó esik még Sanyiról, valamint Spongyabobról, a sajtról, és barátjáról, Patrikról, a répáról. Ha letöltenétek, >>itt találjátok meg<<, de hallgathatjátok iTunes-on is, a GamePro számait pedig innen érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)