Hirdetés

Gamer fétis: a legszexibb Mass Effect kosztümök

|

A latex cuccokban feszítő Mass Effect karakterek varázsa nem egy hétközapi cosplay életérzés, az Anatomic Latex modelljei pedig a pasit is megmozgatják a gamerben. Vagy valami ilyesmi.

Hirdetés

Ha valakinek esetleg nem lenne tiszta a képek alapján, most nem az 1985-ben indult LaTeX szövegformázó rendszerről van szó, hanem a feszülős bőrnaciről, amelyhez már erősen köthető a fétis, de itt mégsem a szexuális jelleg a lényeg. Bár legyen szabad megjegyeznem, azért ezek a képek elég ütősek.

A főként játék- és képregényhősöket megelevenítő fotósorozatok nem csak a hölgyek miatt érdemelnek figyelmet, a vékony (alig 1-2 mm vastag) latex cuccok kidolgozottsága, részletgazdagsága, a jelmez precíz kivitelezése is megkapó. Kasumi, Miranda, Asari, valamint az EDI kosztüm is megcsodálható alább. Nektek hogy tetszik a dögös Mass Effect cosplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)