Hirdetés

Gamer videoklipet forgatott az Iron Maiden

|

Minden idők egyik legismertebb rockbandája továbbra is ontja magából a dalokat, a videoklipekhez pedig nem félnek valami újat kipróbálni, hogy a fiatalabb korosztályt is megnyerjék maguknak

Hirdetés

Talán már nem olyan lendületes az Iron Maiden, mint 30-40 évvel ezelőtt, de Bruce Dickinson és bandája továbbra is koncertezik, sőt, új dalokat is írnak. Legújabb számuk, a rajongók által régóta várt Speed of Light egy videoklippel debütált, amely egy pillanat alatt képes megmelengetni a videojátékon nevelkedett fiatalok (és idősebbek) szívét.

A klipp főhőse természetesen Eddie, akinek különböző videojáték-világokat kell bejárnia, hogy teljesítsen egy küldetést és összegyűjtsön pár szívet. Ahogy bejárja a különböző korokat, mindig egy-egy ikonikus videojátékba csöppen. Olyan klasszisok jelennek meg, mint a Donkey Kong, a Mortal Kombat, vagy az a modern FPS, ami egy Call of Duty - Ark - Doom házasításból született.

Bár a Speed of Light valószínűleg nem fog a kedvenc Maiden számaim közé tartozni, azért tiszteletreméltó, hogy a csapat még mindig aktív, sőt, hozzá mernek nyúlni tőlük távol álló témákhoz is. Érdemes a legvégéig megnézni a klipet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)