Hirdetés

Gamescom 2013 - új next-gen címet jelent be a Ubisoft

|

A Ubisoft közzé tette az idei gamescomra szánt játékfelhozatalát és itt még nincs vége a meglepetéseknek.

Hirdetés

Habár a Ubisoft nem tart konferenciát a gamescom 2013-on, mint a Sony, a Microsoft vagy a Blizzard, de számos játékot visz magával és várhatóan bejelent egy új, következő generációra szánt IP-t is.

A The Crew és a Tom Clancy's The Division E3-as debütálása után a Ubisoft most sem hagyja magát háttérbe szorulni, legalábbis a jelek szerint az idei gamescomon egy vadonatúj, next-gen IP bejelentésére készül. A titokzatos címről nem volt hajlandó többet elárulni a cég, de egyes források szerint a rejtélyes Child of Light nevű projekt állhat a háttérben, amelynek fejlesztését Patrick Plourde, a Far Cry 3 kreatív igazgatója és két Assassin's Creed epizód dizájnere vezeti.

A Ubisoft felhozatala a következő címekből áll: 

Assassin’s Creed 4: Black Flag
Watch Dogs
- The Crew
Rayman Legends
Splinter Cell: Blacklist
Might & Magic: Duel of Champions Online Card Game
Might & Magic Heroes Online
Might & Magic X Legacy
The Mighty Quest for Epic Loot

A gamescom 2013 augusztus 21. és 25. között kerül megrendezésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)