Hirdetés

Ettél már Xbox burgert? Most Gears 5 konzolcsomagot nyerhetsz vele!

|

A Zing Burger és az Xbox Magyarország közös játékában már pár falattal is lehetőséged nyílik rá, hogy behúzd a fődíjat, egy limitált Xbox One X konzolt, vagy esetleg más, értékes Xbox ajándékot vihess haza.

Hirdetés

Aki Gears of War rajongó, az minden bizonnyal velünk tart majd az ingyenes Gears 5 Launch Party-n szeptember 14-én, 18:00 órakor a budapesti Király utcában található Zing Burgerben, ahol Kaci, Unfield, Kiss Imi, Szalay Isti, Bturbo és egy minden földi jóval kecsegtető kvíz várja majd a résztvevőket. De nem ez az egyetlen alkalom arra, hogy lecsapjatok a kövér lootra, ugyanis a Zing és az Xbox Magyarország kifőzött nektek valami finomat és játékosat. 

Hirdetés

Ha szeptember 10. és október 15. között bármelyik Zing Burger üzletben befizettek legalább egy X-burgerre, akkor megnyerhetitek a három értékes nyeremény egyikét. Minél többször habzsoltok be a gamerek mannájából, annál nagyobb esélyetek nyílik rá (tehát többször kerül be a nevetek a sorsolásba), hogy tiétek legyen az alábbi ereklyék egyike: 

Hogy az X-burger mitől különleges? Az egyedi receptjén kívül elég beszédes, hogy a zsömle felső bucijába egy Xbox logót sütöttek bele: 

A fődíj a minden játékos szívét megdobogtató Xbox One X Gears 5 Limited Edition konzolcsomag, amelynek igazi különlegességét a masina jégbe és hóba merített, Crimson Omen jellel ellátott egyedi kinézete adja, de ne feledkezzünk meg a hozzá tartozó Kait Diaz Limited Edition kontrollerről sem. A ritka kollekció részét képezi természetesen a Gears 5 Ultimate Edition játék, valamint a széria összes eddig megjelent epizódja is, hogy teljes legyen a gyűjtemény. 

Nem kevésbé impozánsak a további nyeremények sem, hiszen megnyerhető a képen látható Gears 5 drónkamera csomagot a játékot is beleértve, valamint egy Gears 5 ajándékcsomag is, amikért szintén érdemes elpusztítani egy-két burgert. 

Fontos, hogy a részvételhez mindenképpen szükség van a Zing aktivált törzsvásárlói kártyájára. Ha már van ilyenetek, akkor csak oda kell adnotok a pénztárosnak, de ha még nem regisztráltatok, akkor vásárláskor örömmel adnak nektek egyet, amit a hivatalos honlapon tudtok aktiválni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)