Hirdetés

Gears of War - készül a mozifilm

|

A Gears of War 4 után sem maradnak új tartalom nélkül a rajongók, hiszen a Microsoft bejelentette, már dolgoznak a filmes verzión.

Hirdetés

A Gears of War 4-hez kapcsolódó livestream során dobta be a bomba hírt a Rod Fergusson, mely szerint már folynak a Gears of War mozifilm előkészítő munkálatai. A Microsoft és a The Coalition a Universal Studios segítségével kívánja összehozni a filmet. 

Már az is kiderült, hogy a Universal Pictures gondozásában készülő film producerei Scott Stuber (Ted, ) és Dylan Clark (A majmok bolygója: Lázadás) lesznek, de ennél többet egyelőre nem árultak el, így a rendező és a főszereplők kiléte is ismeretlen. 

"Mikor egy ilyen filmet készítesz, fel kell ismerned, hogy ez egy elérő médium, másfajta közönséggel. Azt gondolom, ha úgy állsz neki, hogy oké, ennek százszázalékosan hűnek kell lennie a játék kánonjához és történetéhez, akkor nem feltétlenül a legjobb végeredményt kapod. Arra próbálunk fókuszálni, hogy a lehető legjobb Gears of War filmet alkothassuk meg, nem pedig egy olyan amit mindenben illeszkedik a játékokhoz" - mondta Fergusson.

Ne felejtsük el, hogy már korábban is volt szó Gears of War moziról. Még 2007-ben, mikor a széria az Epic Games tulajdonában volt, a New Line jelentette be, hogy dolgoznak egy adaptáción. Ennek a verziónak Stuart Bettie írta volna a forgatókönyvét, a rendezői székben pedig Len Wisemant képzelték el, de végül nem lett semmi a dologból.

Szerintetek baj, ha bizonyos pontokon el fog térni a videojátékoktól a Gears of War film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)