Hirdetés

Gears of War film - A galaxis őrzői sztárja pályázik a főszerepre

|

Marcus Fenixet nem játszhatja el akárki, viszont A galaxis őrzői filmekben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban felbukkant színész remek választás lenne.

Hirdetés

A Gears of War széria fejlesztőcsapata, a The Coalition bármivel meglephet minket a Microsoft E3-as előadásán, viszont arra nem mernénk mérget venni, hogy a Universal Picturesnál régóta formálódó filmváltozat szóba kerül, hiszen legutoljára 2017. májusában hallottunk a projektről, amikor a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands írója vette kezelésbe a forgatókönyvet

Hirdetés

A kész filmhez persze nem csak szkript kell, hanem egy jó rendező és egy karakteres színész is, utóbbi pedig már régóta rendelkezésre áll. A GameSpot kérdezz-felelek műsorának során egy felhasználó megkérdezte A galaxis őrzői filmek, a Spectre és a Bosszúállók: Végtelen háború sztárját és egyben profi pankrátort, Dave Bautistát, hogy mi az álomszerepe és eljátszaná-e Marcus Fenixet a Gears of War filmben. Bautista nem titkolta véleményét: 

A színész tehát már évek óta próbálja elcsípni a Gears of War adaptációjának legmeghatározóbb karakterét, de eddig nem úgy tűnik, mintha a Universal Pictures foglalkozna vele. Mindenesetre Bautista van már akkora név a blockbustereknek köszönhetően, hogy odafigyeljenek rá. Ti örülnétek neki Marcus Fenixként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)