Hirdetés

Forgatókönyvírót kapott a Gears of War film

|

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands írója felel a Gears of War film szkriptjéért.

Hirdetés

A Gears of War 4 után sem maradunk új tartalmak nélkül, hiszen a Microsoft még tavaly októberben bejelentette, hogy a The Coalition és a Universal Pictures segítségével összehozzák az első Gears of War filmet Scott Stuber (Ted) és Dylan Clark (A majmok bolygója-filmek) producerekkel, amely nem összekeverendő a 2007-es próbálkozással. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint már sikerült írót is találni a projekthez Shane Salerno személyében, aki a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands sztoriját szerezte, besegített az Avatar-folytatásokban és olyan mozikhoz körmölt szöveget, mint a Shaft, az Armageddon, a Vadállatok és az Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2. A rendezőt még nem jelentették be, de először legyen egy erős forgatókönyv, arra már lehet építeni. 

Egyébként nem ez az első eset, hogy a Microsoft tető alá szeretné hozni a Gears of War filmadaptációját. 2009-ben úgy volt, hogy Len Wiseman (Underworld-széria) dirigálásával készülhet el egy trilógia, amelyet Chris Morgan (Halálos iramban 3-8) írt volna a New Line-nak, végül nem lett a tervezetből semmi. Az új film várhatóan teljesen más lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)