Hirdetés

Új író dolgozik a Gears of War filmen

|

Továbbra sem feledkeztek el a két éve bejelentett moziról.

Hirdetés

Már 2016 óta dolgozik a Universal Pictures és a Microsoft a Gears of War játékok filmadaptációján, de egyelőre elég nagy csend övezi a projektet. Remélhetőleg azonban ez hamarosan megváltozik. 

Hirdetés

Most ugyanis egy új írót kerestek arra, hogy végre összedobjon egy tisztességes forgatókönyvet. F. Scott Frazier lett a kiválasztott, én viszont cseppet sem lepődnék meg azon, ha nem sokat mondana nektek az úriember neve. Így hát segítek picit: Frazier írta az xXx: Újra akcióban és a 2016-os Ütközés forgatókönyvét is. Nem lehet azt mondani, hogy ez a világ legjobb ajánlólevele (az előbbi filmnek 42, az utóbbinak pedig 33 a Metascore-ja), szóval csak remélni tudjuk, hogy Frazier ezúttal megtáltosodik és keményen odateszi magát. 

Korábban arról érkeztek hírek, hogy az Avatar második részéért is felelős Shane Salerno fogja lekörmölni a forgatókönyvet, de a jelek szerint változott a csillagok állása. Ezt nem tudjuk, hogy Frazier egy teljesen új könyvet kezd el írni, vagy esetleg Salerno munkáját fogja átdolgozni. 

Mindenesetre az teljesen biztos, hogy ha még ennél a stádiumnál jár a projekt, akkor nem a közeljövőben fogjuk moziban látni a Gears of Wart. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)