Hirdetés

A Gears of War széria feje tisztázta a félreértéseket a film kapcsán

|

Attól még, hogy egy alternatív valóságban játszódik a mozi, fel fognak bukkanni a játékok karakterei is.

Hirdetés

Rod Fergusson legutóbb azt nyilatkozta, hogy a Gears of War film egy alternatív univerzumban játszódik majd, a rajongók aggódni kezdtek a franchise-hoz való hűség látszólagos hiánya miatt. A The Coalition stúdió fejese most visszatért, hogy tisztázza a dolgokat.

Hirdetés

Amikor Fergusson azt mondta, hogy alternatív univerzumban fog játszódni a film, akkor úgy értette, hogy a mozi nem fogja befolyásolni a játékok történetét, és a játékok sztorija nem fogja alakítani a filmét:

"Nem fogom elmondani, hogy mi történik majd a filmben, de az, hogy ez egy alternatív univerzum lesz, nem egyenlő azzal, hogy nem lesznek benne a játékból ismert karakterek. A film egyszerűen nem lesz a játékok kánonjának része."

Rod Fergusson szerint a fő szempont mindenekfelett az, hogy a projektből egy jó film legyen, és az alapanyaghoz való hűség másodlagos szempont.

Mondjuk egyelőre mindkettő lényegtelen, mivel a film már vagy 12 éve készül, és a munkafolyamat vége még mindig nincs a belátható távolságban. A legutóbbi infók 2018 novemberéből származik, amikor F. Scott Fraziert kérték fel a forgatókönyv megírására. Hogy mindebből mikor lesz ténylegesen egy kész film, azt senki sem tudja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)