Hirdetés

A Gears of War film története nem kapcsolódik a játék sztorijához

|

Mindenképp egy alternatív valóságban képzelik el a dolgot, hogy a kreatív csapat nagyobb szabadságot kapjon.

Hirdetés

Visszapörgetve a nálunk megjelent korábbi híreket a Gears of War mozi kapcsán, arra bukkantam rá, hogy már 2010-ben is azt írtuk, hogy "egy kicsit átgyúrják a filmet". Hát, a jelek szerint nem csak kicsit kellett átgyúrni, mert azóta majdnem egy évtized eltelt, és még mindig sehol nincs a film.

Hirdetés

Az elmúlt években viszont többször is felbukkant a mozi, hol azért, mert mondjuk Dave Bautista bejelentkezett a főszerepre, hol azért, mert a rendező lemondott róla. Most viszont megint beindulni látszik a gépezet, a The Coalition feje, Rod Fergusson ugyanis egy interjúban szóba hozta a dolgot.

Ahhoz, hogy ez a mozi sikeres legyen, elsősorban jó filmnek kell lennie, és csak másodsorban egy jó Gears filmnek. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy alternatív valóságban kell játszódnia. Nem függhet a játék sztorijától, és nem is befolyásolhatja azt. Hallottam más franchise-okról, ahol van egy hatalmas biblia, melyben 700 oldalon ecsetelik, hogy milyen szabályok szerint működik a világ. Nálunk ez inkább csak két oldalnyi ajánlás. Azt akarjuk, hogy a kreatívok kiteljesedhessenek és új irányokba vihessék a dolgot.

Persze vannak alapvetések, így például a film mindenképp a Serán játszódik és bizonyos karaktereknek szerepelniük kell benne, hogy valódi Gears film legyen. Most, hogy a Division film munkálatai felpörögtek, lehet, hogy végre a Microsoft is rálép a gázra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)