Hirdetés

Napi büntetés: a Genji Shuriken fidget spinnerrel elértük az egész jelenség csúcsát

|

Lassan eljutunk oda, hogy kinézik azt, akinek nincs fidget spinnere. A Genji Shuriken pörgettyű viszont tekintélyt parancsol.

Hirdetés

Olyan szinten igyekszik mindenki meglovagolni az egész fidget spinner-lázat, hogy a plázákban azok a boltok is árulják, amiknek portfóliójába egyébként nem illik. Gyönyörű, rögtönzött A4-es lapok hirdetik ezt Comic Sans-szal. 

Hirdetés

Nincs vele semmi baj, én például egészen addig tök jól elszórakoztam két mágnesgolyóval, amíg a szüleim meg nem elégelték a kattogást. A csattogós lepke sem egy bonyolultabb szerkezet, az is népszerű volt a maga idejében. A fidget spinnernek ezernyi változata van, némelyik zenél, másokkal trükközni lehet, de egyik sem olyan menő, mint az eBayről mindössze párezer forintért beszerezhető Genji Shuriken. Az Overwatch karakterének shurikenjei ihlették, és elvileg nehéz vele megvágni magunkat, de nyilván lesz, akinek sikerül. Sokféle változat van belőle, az egyiket az alábbi videón láthatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)