Hirdetés

Lenyűgöző művészeti album gyűjti majd a Ghost of Tsushima rajzait

|

A kötet nem lesz olcsó, de azokat a lélegzetelállító műveket tartalmazza majd, melyek segítettek a játék gyönyörű világának megalkotásában.

Hirdetés

Június végén megjelenik a PlayStation 4 egyik utolsó nagy exkluzív címe, a Ghost of Tsushima, amiből már számos elképesztő videót és képet láthattunk. A játék gyönyörű világának megszületését, ahogy az ilyen nagy projekteknél lenni szokott, látványtervek segítették, ezeket gyűjti majd egybe a Dark Horse Comics jóvoltából érkező 200 oldalas művészeti album.

Hirdetés

A Sucker Punch Productions ígérete szerint még idén megjelenik a kötet, aminek köszönhetően láthatjuk a fejlesztés alatt készült alkotásokat, és még színfalak mögé is beleshetünk majd. Ugyan a hivatalos bejelentő posztban nem volt benne a kötet megjelenésének dátuma, de az Amazonon 2020. június 30 szerepel az 50 dolláros árcímke mellett.

A Ghost of Tsushima 2020. június 26-án érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)