Hirdetés

Ghostbusters: The Video Game Remastered - már idén halloweenkor játszhatunk vele

|

Egy ízig-vérig szellemírtók stílusban készült előzetes is érkezett a bejelentéshez, a szinkront pedig az eredeti filmek stábja szolgáltatja.

Hirdetés

A finoman szólva is megosztóra sikerült női szellemirtókra optimalizált film után a legutóbbi Ghostbusters játék is inkább csak ártott a széria hírnevének, mintsem népszerűsítette volna azt. A franchise rajongói azonban nemsokára a 2009-es videojáték felújított változatával enyhíthetik bánatukat, ami azért sokunk emlékezetében kellemes móka.

Hirdetés

Már május óta tudjuk, hogy készül a Ghostbusters: The Video Game Remastered, ami a nem hibátlan, de mindenképp sikeresnek mondható, tíz éve megjelent játékot hivatott elhozni a jelenlegi konzolgenerációra. Ez természetesen még az eredeti filmeket veszi alapul, a hamisítatlan Szellemirtók hangulat megteremtéséhez pedig nagyban hozzájárul, hogy Bill Murrey-ék adják a hangjukat a projekthez.

A fejlesztők a történeten nem változatattak, tehát ugyanúgy a második mozit követő eseményeket játszhatjuk majd végig, azonban minden átvezető és in-game videó átesett egy kiadós ráncfelvarráson. A megjelenést stílusosan halloween felvezetésének szánják, október 4-én élhetjük újra a Szellemirtók kalandot szebb kivitelben.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)