Hirdetés

Gianluigi Buffon a World of Tanks legújabb reklámarca

|

Az élő legenda főszereplésével vezeti fel a Wargaming a legújabb frissítést, mely olasz tankokat hozott.

Hirdetés

A World of Tanks legújabb frissítése, az 1.0.1-es update olasz járművekkel bővíti a repertoárt, a reklámhoz pedig stílusosan egy olasz sztársportolót szerződtettek.

Hirdetés

A The World of the Brave videóban maga Gianluigi Buffon veszi át az irányítást egy új tank felett, és a regisztrációs oldalon is a Juventus kapusa jelenik meg. A sportoló és a játék közti párhuzamhoz elég magyarázat lenne az "olaszság", de a Wargaming publikációs igazgatója, Anton Pankov bővebben is kifejtette a döntést. Szerinte a játékban is ugyanolyan fontos a csapatmunka, a stratégia és a taktikák, mint a focipályán, és nem számít, hogy 15 a 15, vagy 11 a 11 elleni meccsről van szó. 

A frissítés egyébként összesen 11 új olasz járművet hoz, a gyengébb tankoktól kezdve a modern Tier VIII-as gépekig, amelyek komoly tűzerővel és gyors autoreloaderrel is rendelkeznek. Így nemcsak nagyot, de gyorsan is lőnek, kiemelkedve a mezőnyből.

Nektek is eladta Buffon az új World of Tanks frissítést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)