Hirdetés

Egy streamer 572 órán keresztül közvetített, és még mindig él

|

Napi 3,5 óra alvást azért megengedett magának, de az elmúlt 30 napban mást sem csinált, csak játszott.

Hirdetés

Az emberek hajlamosak olyan tevékenységekkel rekordot felállítani, amik hasznossága megkérdőjelezhető, de a streamerek általában a jó ügy érdekében tartanak maratoni közvetítéseket. Andrew "GiantWaffle" Bodine ugyanakkor pusztán azért próbált rekordot dönteni, hogy a nézettsége az egekbe szökjön (és ezzel keresett is némi pénzt, nyilván).

Hirdetés

30 nap alatt, napi 19 órát közvetítve eljutott 572 óráig, amivel megdöntötte JayBigs 569 órás rekordját. Játszott egyebek mellett a Red Dead Redemption 2-vel, az Escape from Tarkovval,  végigvitte a Death Strandinget, és pörgette a Luigi's Mansion 3-at is. Előtte hónapokig gyakorolt, hogy beérje ilyen kevés alvással. Azért ő is megjegyezte, hogy amit csinál, nem egészséges, de mivel sokszorosa volt a megtekintési idő, az egyedi látogató és a feliratkozó a csatornája átlagának, úgy érzi, megérte.

Jó lett volna, ha összeköti valami nemes üggyel, de sebaj, majd legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)