Hirdetés

Gigászi mod érkezett a Watch Dogshoz rengeteg új tartalommal

|

A Living_Cityr néve keresztelt új moddal eddig nem látott lehetőségbe kóstolhatunk bele, amik csak tovább színesítik az összképet.

Hirdetés

Nagyon jó azt látni, hogy egyes modderek még évekkel a megjelenés után sem hagynak nyugodni játékokat, és addig nyüstölik és alakítgatják, amíg közel tökéletesre nem csiszolják azokat. Az ilyen pozitív példák sorába áll be a Ubisoft hányavetett játéka, a 2012-es Watch Dogs. Ami a megjelenéskor nem sikerült a francia cégóriásnak, azt pár modder közel egy év alatt megcsinálta. Ez lett a Living_City.

Hirdetés

Az új mód egy teljesen már irányból közelíti meg az alapjátékot. A már meglévő fő- és mellékküldetések mellé teljesen újakat kreáltak, amik elmondásuk szerint legalább annyira hosszúak és egyben tartalmasak lettek, mint az elődeik. Persze ezeken kívül a random történésekre is nagy hangsúlyt fektettek, így például változatos autósüldözések kaptak helyet a módban (akár a rendőrök, akár a rosszfiúk elől menekülünk), de új hackelési lehetőségeket is kaptunk, minthogy fel tudjuk majd robbantani a telefonokat, amivel igencsak látványos szituációkat tudunk előidézni.

Mindezek mellett a játékba bekerült szám szerint 19 vörös zóna (red zone) is, amiket nagy kaliberrel fegyverkezett rosszarcúak őriznek. Ahhoz hogy felszabadítsak ezeket, az összes jelen lévő ellent likvidálnunk kell, de azt hogy ezt hogyan tesszük meg, teljesen rajtunk áll. A Ubisoft további játékaihoz híven (gondolok itt a Far Cry-, vagy az Assassin's Creed-sorozatra) számtalan lehetőség közül választhatunk: csendesen, lopakodva osonhatunk be feltűnésmentesen; nagy zajjal, puffogtatva berúghatjuk az ajtót, de hackeléssel akár rájuk ereszthetjük a rendőrséget is, így nekünk a kisujjunkat sem kell mozdítanunk, csak élveznünk a showt.

Living_City mindemellett olyan területekre is belépést enged majd, amiket az eredeti Watch Dogs kampányban már kis ízben megtapasztalhattunk, mint a felettébb hangulatos börtön. Az összes ilyen helyszínt újra bejárhatjuk, felfedezhetjük, de arra külön felhívták a figyelmünket, hogy sok helyen akadhatnak bűnözők is, szóval csak óvatosan barangoljunk.

Viszont ha mindez még nem lett volna elég, hogy újra elővegyétek a játékot, apró, sok esetben alig észrevehető részleteket is belecsempésztek ebbe a módba, melyek csak tovább színesítik és egyben nehezíthetik a játékélményt. Ilyen például az, hogy a realisztikusság kedvéért már csak egy fegyvert tarthatunk magunknál, vagy hogy a bűnözők akár csapdába is csalhatnak minket egy-egy álcával, megtévesztéssel. Ha az összes újítást át akarjátok böngészni, akkor ezen az oldalon megtehetitek, plusz egy közel 10 perces, kedvcsináló videót is összedobtak a srácok, ami után tényleg már csak az újratelepítés fog következni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)