Hirdetés

Végre készült egy GameStar videojáték is!

|

Ugyan nem a Google Stadia babérjaira tör a gifek alkotására és megosztására szakosodott Giphy, de szolgáltatásuk valószínűleg így is jó pár tan- és munkaórát keserít majd meg. Mi is készítettünk vele azonnal egy GameStar játékot!

Hirdetés

Bevalljuk nektek férfiasan, hogy erre nem számítottunk. Ízlelgessük egy kicsit a nevet: Giphy Arcade. Nem túl bonyolult és elég lényegre törő: ez bizony annak a Giphy nevű cégnek a szolgáltatása, amely elterjesztette a gifek használatát a Messengeren belül. A nevéből nem nehéz kitalálni, hogy játékokra épít, és láthatóan mindannyiunk idejét elrabolja majd.

Hirdetés

A vicces kis alkalmazás lényege, hogy nem csak játszani tudunk benne, de pillanatok alatta összedobhatjuk a saját alkotásunkat is, amit utána egy kattintással megoszthatunk barátainkkal. Az egész dolog nagyon gyors, ugyanis egyszerűen kiválasztunk egy sablont, ami megszabja, hogy milyen típusú játékot készítünk (ezek nagyjából a Breakout, a Space Invaders és egyéb klasszikus játékok klónjai), ezután pedig csak bele kell dobjatok matricákat, amiket felkínál a rendszer és voilà, kész is van a játék. Az egész nagyjából öt percet vesz igénybe, amit mi sem mutat jobban, hogy az imént mi is összedobtunk nektek egy játékot, melyben mondjuk úgy, hogy lelkes olvasók boldog levelekkel bombázzák a szerkesztőségünket (valós események ihlették a sztorit, HP a főszereplője).

Egy játék végigjátszása nagyjából 10 másodpercet vesz igénybe, és az újrajátszhatóság mértéke is mérsékelt, de egy poénnak mindenképp jó, ahogy azt már kihasználta a Big Mouth rajzfilmsorozat és a Wendy's gyorsétterem-lánc is, akiknek több játékát is megtaláljátok a honlapon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)