Hirdetés

Global Game Jam 2014 - töltsd le a legjobb játékokat!

|

A GGJ egy már az egész világon elismert esemény, ahol a fejlesztőknek egy meghatározott téma alapján kell megalkotni játékuk prototípusát mindössze 48 óra alatt. Megint zseniális mind.

Hirdetés

A megmérettetés a hétvégén lezajlott, az ösztönző prezentációról készült videót pedig most ti is megtekinthetitek.

A prezentáció alatt, melyet 450 helyszínen vetítettek le a résztvevőknek, három neves szakmabeli hangja hallható: Richard Lemarchand, a Naughty Dog vezető fejlesztője és az Uncharted sorozat atyja, Kaho Abe indie játéktervező, illetve Jenova Chent, a thatgamecompany, avagy a Journeyt, a Flowert és más, hasonló gyönyörűségeket készítő stúdió kreatív igazgatója.

A résztvevők 48 óra alatt megalkotott játékszüleményei ingyenesen elérhetőek, különösen ajánljuk a magyar fejlesztésű alkotásokat:

- Guess the Art 
- FlyMeNator
- The Studliest Spud
- Bank Robber
- Depends on You 
- Guess the Kunst

Nektek melyik tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)