Hirdetés

A világ egyik legjobb társasából készül PC játék

|

A Gloomhaven egy népszerű, négyfős társas, ami tavalyi megjelenése óta ül a toplisták élén. Most digitálisan is nekivághatunk majd.

Hirdetés

Az idei Gen Conról jött a hír, hogy egy Gloomhaven videojátékon dolgozik az Asmodee Digital. A fejlesztők Steamre készítik az inkább adaptációnak tűnő játékot.

Hirdetés

A Gloomhaven egyébként az elmúlt időszak egyik legjobb játékaként lett ismert. A 2017-es megjelenése óta hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően a benne játszható 17 kasztnak, és a 95 különböző küldetésnek. Egy taktikai szerepjátékról van szó, ami rengeteg kalandot kínál.

Az Asmodee Digital nem volt túl bőbeszédű azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogják átültetni az élményt, de valamikor az idei év végén tervezik kiadni. Kíváncsian várjuk, meglepődnénk, ha akár a GameStar, akár a Fun With Geeks csatornán nem jönne majd szembe valamikor...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)