Hirdetés

God of War - fantasztikus válogatás készült a megjelenés előtti bugokból

|

A fejlesztők egy három és félperces videóba gyűjtötték össze a teszterek által rögzített hibákat.

Hirdetés

A játékfejlesztésben (és a fejlesztésben általában) szinte nincs is olyan eset, hogy minden első próbálkozásra, rendeltetésszerűen működik. A Sony Santa Monicának 40 tesztelő segített kijavítani a bugokat.

Hirdetés

A minőségellenőröket arra is kérték, hogy rögzítsenek minden vicces bugot, mert így nem csak a hibákat lehet könnyebben megtalálni, reprodukálni, majd javítani, hanem később remek videó vágható belőle. A csapat egykori vezető minőségellenőre, a most a PlayStationnél videóvágóként dolgozó Tim Ward válogatása, a Midgard Mishaps egyben tisztelgés is a fejlesztők előtt, akik az alábbi hibák mindegyikét még időben orvosolták. Még Cory Barlog is feltűnik egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)