Hirdetés

God of War - hamarosan megjelenik a képregény, már bele is pillanthatunk

|

A játék előzménytörténetét feldolgozó sztori a Dark Horse Comics jóvoltából kerül a boltok polcaira.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a PlayStation 4-exkluzív God of War az idei év egyik legsikeresebb és legnépszerűbb játéka. Nem is csoda, hogy a rajongók még többet szeretnének kapni Kratos és Atreus történetéből.

Hirdetés

A Santa Monica Studio és a Dark Horse Comics együttműködésének köszönhetően ezúttal képregényes formában élhetjük át azokat a kalandokat, amelyek még a játék sztorija előtt játszódnak. A Dark Horse írója, Chris Robertson a hivatalos PlayStation Blogon már meg is osztott néhány képet is a projektről, közte a borítóábrával, concept arttal és két oldal történettel. Nézzétek meg ti is az alábbi galériában:

Robertson munkáját Tony Parker art director, számos Dark Horse munkatárs, valamint Cory Barlog és a Santa Monica Studio is támogatta, a végeredményre pedig nagyon büszkék, így mi is kíváncsian várjuk már a jövő heti megjelenést.

Ti szívesen olvasnátok a God of War előzménytörténetét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)