Hirdetés

Lenyűgöző lett ez a God of War cosplay

|

Egy rajongó elképesztő részletességgel alkotta meg Kratos egyik ellenségét.

Hirdetés

Remekül sikerült a 2018-ban megjelent God of War, amiben a fejlesztőknek eléggé sikerült eltalálnia az apa-fiú viszonyt és úgy átadni egy magával ragadó történetet, hogy közben akcióban se legyen hiány. Kratos számos lénnyel felvette a harcot, az egyikük pedig megihletett egy tehetséges cosplayert is, aki most egy elég profi jelmezt villantott a rajongóknak. 

Hirdetés

Marye Le Fay a közösségi oldalain keresztül mutatta be vadonatúj jelmezét, Hildr-t, amely az egyik valkűr, akivel Kratos összecsapott a játékban. A cosplayer gondosan ügyelt a részletekre, így a jellegzetes színekben pompázó ruha mellett elkészültek Hildr teljesen széttárható szárnyai is, amik szintén megérdemlik az elismerést, de a teljes szett elképesztően fest. Íme: 

Mary Le Fay munkája a játék rendezőjét, Cory Barlogot is lenyűgözte, aki megosztotta azt Twitteren néhány dicsérő szó kíséretében:

Nektek hogy tetszik a cosplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)