Hirdetés

Látványos cosplay mutatja be, milyen lenne Kratos nőként

|

Az istenek minden bizonnyal a lábai előtt hevernének.

Hirdetés

Nemrég végigsöpört az interneten egy új őrület, Bowsette, aki gyakorlatilag egy hercegnővé változtatott Bowser. Viszont mi tudunk mutatni egy ennél jóval ütősebb variációt: a God of War főhősét női kiadásban. 

Hirdetés

Mielőtt azonban élből elutasítanátok az elképzelést, nézzetek rá, hogy egy tehetséges cosplayer, Octokuro mit tudott kihozni az ötletből, mi még mindig az állunkat keresgéljük a padlón a megvalósítás minőségétől és menőségétől. 

Ha kíváncsiak vagytok a lány többi munkájára is, akkor lessetek rá az Instagramjára, hiszen van ott Street Fightertől elkezdve Cyberpunk 2077-ig bezárólag minden, viszont a jelmezek nem sokat hagynak a képzeletnek, így lehetőleg ne a munkahelyen böngésszétek a képeit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)