Hirdetés

Facebook Messengerben futó szöveges kalandjáték vezeti fel az új God of Wart

|

A klasszikus szövegbegépelős kalandjátékok kedvelői ettől el fognak olvadni.

Hirdetés

Sokféle megoldást láttunk már arra, hogy a kiadó elmesélje videojátékának előzményeit. Van, aki novellát, netán képregényt ad ki, vagy egészen egyszerűen készít egy ütős videót. Nos, a God of War esetében valami egészen rendhagyót sikerült összehozni.

Hirdetés

Egy szöveges kalandjátékot kapunk ugyanis, amelyben a Facebook Messengeren beszélgethetünk egy chatbottal, lényegében ő lesz a történet mesélője. A sztori Kratos fiának első kalandját dolgozza fel, Atreust fogjuk "irányítani". Az egész móka visszarepít bennünket abba az időbe, amikor a videojátékoknál még álmodni sem mertünk a szemkápráztató látványról, bőven elég volt az, ha elképzeltük a történetet és mindössze a képernyőn megjelenő szövegeket bámultuk. Az egyébként meglehetősen pazarra sikerült rövidke Facebook kaland során nyolc artworköt oldhatunk fel. 

Ide kattintva, vagy az alábbi posztban szereplő linken keresztül tudjátok elkezdeni azt a Messenger beszélgetést, amiben lényegében fut a kalandjáték.

Az ötlet zseniális, de magával a játékkal ellentétben, ami magyar felirattal jelenik meg április 20-án PS4-re, itt bizony angoltudásra lesz szükség. 

Ha valaki csak az említett artokra kíváncsi és nem szeretne játszani, akkor az alábbi galériában meg tudja nézni a nagyfelbontású képeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)