Hirdetés

Egy új képregény tölti ki a két utolsó God of War játék közötti űrt

|

A Zeusz elleni harc után Kratosnak szembe kellett néznie legnagyobb ellenségével, önmagával. Erről fogunk olvasni a Dark Horse kiadó képregényében, a Fallen Godban.

Hirdetés

A God of War még azelőtt is egy közkedvelt széria volt, hogy a 2018-as folytatás letépte volna az állkapcsunkat. A legutóbbi játék után viszont már tényleg mindenki arra vár, hogy mikor térhet végre vissza annak világába. Most épp a Dark Horse Comics új képregénye segít hasznos eltölteni a folytatásig hátralévő időt, a tervezett füzetek viszont nem előrefelé görgetik a sztorit, hanem a God of War III és a két évvel ezelőtt epizód közötti időszakot fedi le. 

Hirdetés

A God of War: Fallen God című sorozat a God of War III után veszi fel a fonalat. Ekkor ugyebár Kartos már kivégezte Zeuszt és legyőzte Athénát, ezek után pedig hősünk próbál megszabadulni a múlt láncaitól. Egy sivatagba menekül a dühe és szégyene elől, de azok szorosan követik őt. A kietlen pusztaságban csak egy ellensége maradt: önmaga, ez a harc pedig akár az őrületbe is kergetheti őt. Az új füzeteken az a kreatív csapat, név szerint Chris Roberson író és Tony Parker rajzoló dolgoznak, akik korábban is köszönhettünk már remek God of War képregényeket, szóval veteránként térnek már vissza a feladathoz. 

Hogy hogyan alakul Kratos túrája, azt idén nyáron megtudjuk majd. A Fallen God első füzete június 24-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)