Hirdetés

God of War - ezt jelenti a fémdobozos kiadás felirata

|

Érdekes szöveg található a játék különleges kiadásában, amit egy rajongó most le is fordított.

Hirdetés

Érthető módon nagy népszerűségnek örvend a nemrég megjelent God of War, ami eladások terén is remekül teljesít. Ráadásul a Sony egy apró érdekességet is elrejtett a játék egyik extráján.

Hirdetés

A God of War fémdobozos változatának tokján egy rúnaírással készült üzenet olvasható, ami egyrészt elég jól néz ki, másrészt passzol is a játék témájához, ráadásul valódi jelentése is van. Egy rajongó le is fordította a különleges szöveget, ami nagyjából így hangzik magyarul:

Ez egy medve és a farkas története, akik a kilenc világot járják, hogy beváltsák ígéretüket; az alkonyat útján utaznak, és arra hivatottak, hogy felfedezzék a közelgő igazságot.

Nektek hogy tetszik az új God of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)