Hirdetés

Ez a God of War gyűjtemény bekerült a Guinness rekordok könyvébe

|

A rekorder játékost a Sony Santa Monica fejlesztői is vendégül látták.

Hirdetés

Van, akinek rettentő sokáig kell kibírnia a víz alatt, másnak pedig emberfeletti erőről kell tanúbizonyságot adnia, hogy bekerüljön a rekordok könyvébe, azonban a Mexikóban élő Emanuel Mojica Rosas egyiket sem tudja felmutatni, helyette övé a világ legnagyobb God of War gyűjteménye, ami sokkal menőbb. 

Hirdetés

Rosas még 2011-ben kezdte el gyűjteni a God of War emléktárgyakat, amikor a mamája elhunyt, édesanyja beteg lett és elveszítette a munkáját is, így ezzel a szériával próbálta átvészelni a nehéz időszakot. A férfi szerint az volt az egyetlen kiút, hogy fogta a PlayStation 2-es God of Wart és elkezdett játszani rajta, elvégre ha Kratos képes volt megváltoztatni a végzetét, akkor ő is meg tudja tenni. Azóta 583 darabot számlál a gyűjteménye, benne gyűjtői kiadásokkal, bögrékkel, pólókkal és más cuccokkal. Ezt nézzétek: 

Rosast aztán hatalmas öröm érte, mikor a God of Wart fejlesztő Sony Santa Monica munkatársai meghívták őt egy stúdiótúrára, de még nagyobb volt a meglepetés, mikor a helyszínen vehette át a Guinness Rekordok Könyvének elismerését, miszerint övé a világ legnagyobb God of War kollekciója. Mindennek tetejében a játék kreatív rendezője, Cory Barlog egy különleges ajándékkal is készült az odaadó rajongónak: megkapta az eredeti PS2-es God of War aranylemezét, amire először  került rá a játék. Szívmelengető pillanatokért erre tessék: 

Barlog egyébként elmondta, hogy Rosas nagyon inspirálóan hatott rá, mert eszébe juttatja, hogy mindegy milyen kemény az élet, mindegy milyen sötét előttünk az út, mindig van remény, mindig van valami fény. Ez pedig lenyűgöző. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)