Hirdetés

God of War - így nézne ki Kratos és Atreus anime stílusban

|

Miután láttuk a két hősünket a japán rajzfilmek stílusában, mást sem szeretnénk, mint egy egész estés animét a főszereplésükkel.

Hirdetés

A God of War telitalálat volt, ebben sok PS4-tulajdonos egyetért. A játék rengeteg újoncot húzott be a sorozatba, és a veteránokat is elvarázsolta egy újfajta játékélménnyel. Nem csoda hát, hogy számtalan rajongói rajz készül a két főszereplőjéről.

Hirdetés

A lenti videóban megnézhetitek, ahogy Saymond és Pedro, a Blaze of Blaze Manga Productions tagjai újraalkotják a karaktereket anime stílusban. A 11 perces anyagban láthatjátok, ahogy egyszerű tervekből egy olyan alkotás születik, amit mi is szívesen kiraknánk a szerkesztőség egyik falára.

Nektek hogy tetszik a rajz? Megnéznétek egy animét Kratosszal és Atreusszal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)