Hirdetés

Így készítette el Kratos új fegyverét a Man at Arms csapata

|

A Man at Arms szakemberei újabb elképesztő projektbe fogtak és kovácsolták meg a God of War fenegyerekének vadonatúj csatabárdját.

Hirdetés

Kratos nem csupán a görög mitológiának fordít hátat a God of War franchise legújabb részében, de az eddigi fegyvereit is lecseréli egy új és különleges csatabárdra, amelyet a Man at Arms törpöket megszégyenítő képességekkel bíró kovácsai a valóságban is elkészítettek. 

A folyamatot ti magatok is megcsodálhatjátok az alábbi videóban, a végeredményt és a fegyver tesztelését elnézve pedig már lehet róla valamiféle elképzelésünk, hogy milyen halálos eszközt forgat majd a csatában már jóval idősebb és tapasztaltabb Kratos: 

Ha ti is szeretnétek kipróbálni ezt a veszélyes játékszert, akkor a kizárólag PlayStation 4-re érkező új God of War epizódban megtehetitek majd Kratos-t irányítva. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)