Hirdetés

God of War – LEGO-val alkották újra az egyik leggyönyörűbb helyszínt

|

Az emberi kreativitás továbbra is határtalan, a God of War pedig mindenhogy szemkápráztató.

Hirdetés

A God of War színvonalát mi sem bizonyítja jobban, hogy még a LEGO világában is összetéveszthetetlenül jól néz ki.

Hirdetés

Egy egészen kreatív és legalább annyira ügyes kezű rajongónak hála megnézhetjük, hogy hogyan fest a tavalyi év egyik legkiválóbb játéka LEGO-kockákból kirakva. A God of War szinte minden téren remekel, ám vizuális szempontból tényleg párját ritkítja a Santa Monica Studio játéka, Marius Herrmann alkotása pedig abszolút meg tudta őrizni annak minden hangulatát.

Az alkotó a játék ikonikus helyszínét, Alfheim-ot ültette át LEGO-formátumba, a végeredmény pedig részletesebb nem is igazán lehetne:

A művet a God of War egyik megálmodója, maga Cory Barlog is méltatta egy válaszban:

Ha van játék, ami megérdemli az effajta rajongói munkákat, akkor az a God of War, mi pedig emeljük kalapunkat Marius alkotása előtt.

Volt már olyan, hogy titeket is megihletett egy-egy játék vagy film? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)