Hirdetés

Életre kelt Mimir feje a God of Warból

|

Egy félelmetesen élethű animatronikként alkották újjá a God of Warból ismert beszélő fejet.

Hirdetés

Sok emlékezetes pillanata és szereplője volt a 2018-as God of Warnak, Mimir, a bölcs beszélő fej mindenképp közéjük tartozik. A Bar-El Studio stúdiónak hála pedig mostantól már kézzelfogható verzió is létezik belőle, bár nem egészen vagyok biztos abban, hogy a világnak pont erre volt szüksége. Mindenesetre most már itt van velünk, és nagyon profi munka eredménye.

Hirdetés

Bar-El Studio profilja széles kört lefed, foglalkoznak speciális effektekkel, modellekkel, művégtagokkal, és animatronikokkal is. Számunkra most az utolsó kategória lesz az érdekes. Tudjátok, ezek azok a mechanikusan mozgatott, élethű bábuk, amelyekkel nagyobb külföldi vidámparkokban, vagy akár eléggé para játékbéli verzióikkal a Five Nights at Freddy's sorozatban is összefuthattok. 

A Bar-El Studio szakemberei több hónapon át dolgoztak, hogy összerakják a tökéletes Mimir animatronikot, az alábbi videóra pillantva pedig megérte munkájuk minden egyes perce. 

Mimir világító szemei, haja, szakálla, de még szarvai is teljesen élethűnek tűnnek, sőt még a szája is mozog, miközben beszél. Nem gondoltuk volna, hogy egy levágott fejre fogunk vágyni, de azért ezt a Mimirt simán kilógatnánk valahol a szerkesztőségben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)