Hirdetés

God of War - megérkezett a játék fejlesztését bemutató dokumentumfilm

|

A közel kétórás alkotásból megismerhetjük a megjelenéshez vezető rögös utat, illetve azt, hogy milyen kihívásokkal kellett szembenéznie a csapatnak.

Hirdetés

Pénzügyileg és kritikailag is sikeres játék lett a tavaly megjelent God of War, ami ráadásul még egy csomó díjat is bezsebelt. Most megnézhetjük, hogyan telt az az ötéves fejlesztési időszak, amelynek végén megszületett ez a csoda.

Hirdetés

A Santa Monica Studiónak nem csak egy szimpla folytatást kellett készítenie a legendás God of War szériához, hanem az volt a srácok feladata, hogy újra feltalálják a játékot. Komoly feladat várt a fejlesztőkre, egyrészt azért, mert egy teljesen más irányba vitték el a sorozatot, másrészt pedig egy csomó más kihívással is szembe kellett nézniük.

A Raising Kratos című dokumentumfilmnek hála most mi is beleshetünk a színfalak mögé, és megismerhetjük, hogyan jött létre az egyik legjobb PlayStation 4-exkluzív játék.

Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)