Hirdetés

Dokumentumfilm készül a God of War fejlesztéséről

|

A God of War megjelenés évfordulójának alkalmából jelentette be a Sony, hogy a Santa Monica Studio és Cory Barlog legnagyobb sikerének története saját dokumentumfilmet kap.

Hirdetés

Egy kifejezetten hosszú filmet ígért a Sony, ami a hivatalos közlemény szerint nem csak egy egyszerű "kulisszák mögött" videó lesz. A cél, hogy megmutassák, min mentek keresztül azok a nők és férfiak, akik három évük minden percét ölték bele a God of War franchise újjáteremtésébe.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor érkezik maga a film, de a bejelentésben látottak szerint az az érzésünk, mintha csak napokat és nem heteket kellene várnunk a premierig. A teljes anyag egyébként majd a PlayStation hivatalos YouTube csatornájára fog felkerülni. Addig is, itt egy trailer, ami segít elképzelni, hogy mire is számíthatunk:

Izgatottan várjuk a filmet. Addig még biztos kap még pár díjat a játék, nem mintha nem érdemelné meg...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)