Hirdetés

A God of War grafikusa újraálmodta a Sonic karaktereit

|

Raf Grassetti fiának nagyon bejött az új Sonic mozifilm, ezért a művész összedobott egy pár menő képet arról, hogy szerinte hogyan nézhetnének ki a széria legfontosabb szereplői.

Hirdetés

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Sonic, a sündisznó a legsikeresebb videojátékadaptáció, ami a kezdeti animációs fiaskók után még nagyobb teljesítmény. A film kapcsán sok kisgyerek ismerkedhet meg Sonic karakterével, és irányulhat figyelme a játékok felé. Raf Gassetti fia is köztük van, aminek csak örülhetünk, mivel a God of War grafikusa a kedvéért összedobott néhány menő képet a szereplőkről.

Hirdetés

Mindig messzemenő tisztelettel adózunk azok előtt, akik tehetségüket arra használják, hogy egy általuk kedvelt széria szereplőit álmodják újra és tárják a többi rajongó elé. Sonic első filmes debütálása igen jól sikerült, ami nagyban köszönhető annak, hogy a mozi animátorai teljesen átalakították az eredetileg tervezet figurát, miután elérte őket az első előzetes utáni népharag. Grassetti a kék sün felnőtt verzióját jelenítette meg és nem is állt meg itt, hanem egyből két pajtijához, Tailshez és Knuckleshöz is összedobott egy-egy képet:

A legutolsó bejegyzésben azt írja, hogy egyelőre végzett a Sonic karakterek újragondolásával, viszont akit érdekelnek korábbi munkái, azok mindenképp látogassanak el Instagram oldalára, ahol rengeteg hasonló minőségű videojátékos és képregényes témájú grafikát találhattok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)