Hirdetés

A Netflix nem dolgozik God of War sorozaton... még

|

Hiába röppent fel számos pletyka az utóbbi időben, a Netflix és a Sony nem dolgozik egy Kratosról szóló sorozaton. De ez egy pillanat alatt megváltozhat.

Hirdetés

A Netflix saját gyártású sorozatai sorra zsebelik be a különböző díjakat és elismeréseket, nem csoda, hogy mindenki szeretné, ha saját kedvenc sztoriját is a stúdió dolgozná fel. Az már biztos, hogy a Witchert vászonra viszik, így nem csoda, hogy egy másik harcos történetéről is elkezdtek pletykálni a rajongók.

Hirdetés

A legtöbben Jason Momoát tudnák elképzelni a szerepben, tele is van a net különböző rajongói alkotásokkal, a Sony azonban egyelőre nem írta alá a szerződést. Ezt megerősítette egy Netflix rajongói Twitter fiók is, a bejegyzés alatt azonban váratlanul megjelent Cory Balrog, a játék rendezője:

Ez persze egyáltalán nem megerősítés, inkább csak felhívás keringőre. Aztán ha a Netflix nem csapna le az ötletre, még mindig összeállhatnak az Amazonnal.

Ti néznétek a God of War sorozatot? És kit látnátok szívesen a főszerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)